lördag 1 november 2014

Upprepning till förbannelse

Väldigt ofta kommer människor på internet med spaningen att vänstern och feministrörelsen ältar saker. Att vi tenderar att upprepa saker i absurdum och tjatar om saker som verkar självklara. Det tycker jag också, att slippa börja tjata om människors lika värde varenda gång någon dum jävel öppnar käften och nedvärderar en person på grund av sexualitet, könsidentitet, hudfärg, funktion etc vore en dröm. Men det är tyvärr är det inte den världen vi lever i.
Ni kan upprepa er slitna gamla myt om jämställdhet mellan könen (som vanligtvis exkluderar transpersoner) men så länge ni INTE BETER ER så kommer det aldrig att inträffa.
Det här är ett tydligt exempel på varför jag måste fortsätta upprepa saker, INGENTING VERKAR NÅGONSIN FÖRÄNDRAS. Tvärtom så är det som om dumheten bara förökar sig.
En sjuårig flicka har alltså dragits in i en buske och tvingats ta av sig byxorna under en rast. När rektorn ska utreda det här är inte den första reaktionen att tillkalla polis eller socialtjänst. Istället frågar rektorn om flickan hade läppstift på sig, dansade eller varit glad innan övergreppet.
Det här är en fin gammal tradition som brukar användas inom rättsväsendet. Att ge offret skulden för det som har skett, i synnerhet om brottet kan kopplas till sexualitet.
Vi kommer inte slutat tjata innan någonting förändras, att en person på allvar ifrågasätter ett offer på det här sättet innebär att väldigt många fler personer tänker det. Så länge människor tänker det kan vi inte uppnå jämställdhet. Vi måste sluta säga det, vi måste sluta tänka det och framför allt måste vi förstå varför vi slutar. Annars spelar det ingen roll.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera