torsdag 27 februari 2014

10 sätt att få honom att älska "dig"

Daniel Kjellsson på Nattstad skriver 10 sätt att få honom att älska dig och tipsen är helt klart... spännande. Men jag ska inte döma, jag är ju alltid på jakt efter ett nytt lyckliga-i-alla-mina-dagar förhållande så jag tycker att vi kollar på vilket sätt som jag ska ändra mig.
Texterna är lite förkortade för att jag inte orkar citera allt, vill ni läsa det så finns resten på sidan.
Den är texten är heteronormativ och innehåller en del generaliseringar, ibland för komisk effekt.

1. Få hans vänner att älska dig.
Det finns ingenting mer intressant för honom än att få tjejen som "alla killar vill ha". Och att alla hans polare älskar dig är ett säkert sätt att även få honom att göra det. Akta dig för att flirta med dem - få dem bara att tråna efter dig.
Okej så han ska ha mig som trofé då, eller är det bara en bonus? Jag ska få hans kompisar att gilla mig men jag ska inte flörta med dem, de ska bara tråna efter mig? För att han ska kunna visa upp mig som ett pris istället för en partner. 
Det är visserligen smidigt om du är vän med din partners kompisar eftersom ni antagligen kommer att träffas en del men du behöver inte bli bästisar med dem för att få honom.

2. Lär dig konsten att gråta (utan hulkningar och rödsprängd nos).
När en kvinna visar sin sårbara sida appellerar det till mannens primitiva omhändertagande gen. Så träna på detta, men hoppa över snorandet och hulkandet. Obs! Hela gråtattacken faller på sitt eget grepp ifall du gråter över något korkat, litet, oviktigt eller som har med honom att göra. Annars riskerar du att ge honom dåligt samvete - och då får allt motsatt effekt.
Killar i alla tider har undrat varför tjejer manipulerar, spelar spel och fejkar det ena med det andra (som om det vore något exklusivt för tjejer). Här har ni ett fint exempel på varför, för att vi får sån här jävla skit nertryckt i halsen sedan barndomen. Tjejer, låtsas gråt för att få honom att tycka synd om dig men inte så att du ser ful ut. Ingen kille vill väl ha en sån där hysterisk tjej som blir ledsen när killen har betett sig som ett jävla as och sedan gråter framför honom så att han får skuldkänslor. Om du nödvändigtvis ska gråta, gör det inne på toaletten där ingen ser dig och spola vatten samtidigt så att ingen hör. Visa aldrig att något är fel, ta aldrig en konfrontation utan håll känslorna nertryckta, det kommer att göra underverk för ert förhållande.

3. Låtsas som om du inte har något som helst intresse av skvaller.
Män är generellt skräckslagna över att allt som sägs och (framförallt) görs emellan er ska diskuteras mellan dig och dina vänner (och alltså föras vidare till deras pojkvänner).
För det har inte alls, i alla år, funnits en trend och uppmuntran bland killar att skryta/ljuga för sina killkompisar om vad de har gjort och med vem. Men det är naturligtvis vi som är skvallerkärringarna som vågar prata om våra problem och erfarenheter med varandra. 

4. Be honom förklara någonting och se sedan fantastiskt intresserad ut
Be honom berätta, gärna ingående om någonting på hans jobb, om hans bil eller den där mindre operationen han hade på en gammal fotbollsskada á hundra år sedan. Oavsett ifall du lyssnar eller inte, var imponerad. Notera att balansen där är finjusterad, du får inte vara överdrivet fascinerad men inte heller blasé.
Det här skulle kunna vara ett bra tips men kom igen. Ska jag vara imponerad över att min partner förklarar någonting om sina häftiga killintressen som jag verkligen inte kan någonting om för jag är bara en dum liten tjej? 
Om du och din parter har väldigt olika intressen så tycker jag att det är viktigt att ta del av dem och fråga saker om dem. Men bara om de återgäldar tjänsten. Dessutom, om ni bor tillsammans, är det inte då med största sannolikhet så att det är er bil och inte bara hans? 

5. Stark men tyst
Försök att skriva av hans kompisars sexistiska skämt och lama raggningsförsök med ett knappt hörbart fnitter-leende mot honom. Ge honom senare en vag privat viskning (om vad som helst). Det kan, inför de lama vännerna som nyss testat dig, få honom att känna sig som den mest speciella och utvalda mannen i världen.
Var det inte nyss de här vännerna som älskade mig och trånade efter mig? Varför skulle de då vilja förolämpa mig genom att dra sexistiska skämt om mig framför min partner, som uppenbarligen inte ska säga någonting alls? Har ingen dessutom lärt dig att det är fult att viska inför andra, det är ett beteende som du helst ska lägga av med när du fyller 10.

6. Dumpa bagaget
Allt bagage. Det är därför män är rädda för singlar över 30. Prata aldrig om dina ex och projicera aldrig dina olika rädslor och nojor över honom. Risken är att han dumpade sin förra flickvän av exakt samma skäl som du överöser honom med as we speak.
Ja tänk om jag skulle råka nämna ett ex för honom, skulle han implodera då? Eller kanske gå under av rädsla för att jag bara genom att nämna mitt ex kommer att ta min troféröv och segla tillbaka till nämna ex. Om jag dessutom är rädd för mitt ex, han kanske var ett manipulerande psyko som gillar att förfölja eller kontakta mig, ska jag då inte nämna det för min nuvarande partner så att han är medveten om det?

7. Ring honom aldrig
Skicka ett trevligt, nonchalant sms ibland. Låt honom jaga lite och ifall dina nerver klarar det, vänta tills hans frågar varför du aldrig ringer honom. Vid ett sådant tillfälle är det ok att börja ringa, men endast genom en stor selektiv process, även då du känner att du sakta håller på att dö inombords. Låt honom köra sitt race, vill han ha dig, kommer han nog efter dig.
Här, mina kära medmänniskor, ser vi hur en lägger en effektiv grogrund för den självuppfyllande profetian "tjejer raggar inte". Som tjej får du alltid höra att du är för på, för jobbig, för tjatig och för intensiv. oavsett hur ofta du pratar med honom. Att du ska vaka i det tysta och analysera varenda litet steg han tar och försöka läsa ut något av det istället för att PRATA MED HONOM! Se även mitt svar på nummer 2.

8. Se alltid bra ut
Du kan utan problem vara t-shirt/jeans-tjejen, se bara till att alltid lukta gott, att dina ögonbryn är där de ska vara och att håret alltid är glänsande och mjukt. Om du följer detta slaviskt behövs inte ens något smink. Även när du väl har fixat honom, är det aldrig ok att inte fixa sig, om ens lite, inför sin man (även om han bedyrar att du är hur vacker som helst, hur du än ser ut).
Jag börjar tro att det är en alien jag har haft en relation med de senaste fem åren. Tänka sig att han har sett mig när jag mår som allra bäst och när jag mådde som allra sämst utan att dumpa mig. Det måste vara något fel på honom som fortfarande vill ha en tjej som inte alltid ser ut som en modell i en schamporeklam. 

9. Och när det är sagt...
... kommer den dekorativa snittblomman aldrig hamna någon annanstans än i sopkorgen och bli ersatt av en ny, fräschare och mer dekorativ. Smarta, starka och roliga kvinnor kommer alltid längre.
Så jag får inte gråta för då är jag svag, jag måste alltid vara fräsch annars kommer han att dumpa mig, jag får inte bry mig för mycket för då kommer han att dumpa mig (att följa något slaviskt är tydligen inte att bry sig för mycket), jag måste lyssna på hans intressen oavsett om jag är intresserad eller inte men jag måste fortfarande vara smart. Men smarta människor skulle inte sitta som guldfiskar och lyssna på sin partner utan att bry sig? Jag måste vara rolig men inte använda sarkasm (vilket var en klausul i nummer 7) och jag får aldrig prata om honom med mina vänner men jag får inte heller ge honom skuldkänslor genom att prata med honom om något han har gjort fel. Det här kommer att gå så jävla bra. 

10. Ignorera honom
Om det är någonting som gör en man galen, är det då du, utan någon direkt uttalad anledning lägger i bromsen. Vi har alla stött på män som tycker att det är helt lugnt att inte höra av sig på några dagar. När han väl anbelangar att ringa, var sjukt upptagen men (och detta är väsentligt) med den sötaste och vänligaste rösten någonsin. Berätta gärna hur ledsen du är att du inte har tid att prata eller träffa honom för tillfället. Håll på så länge du tror att han klarar det, eller tills han sitter utanför ditt hus och väntar.
Finns det någonting jag faktiskt får göra med den här killen? Får jag över huvud taget träffa honom? Jag får uppenbarligen inte prata med honom eller om honom, jag får inte ringa honom, knappt skicka sms utan bara sitta på min kammare och fixa till mig tills han sitter utanför mitt hus som en jävla stalker. Det här är inte ett okej beteende. Du borde inte manipulera, ljuga eller låtsas vara någon annan för att kunna träffa någon som gillar dig. Var dig själv och passar inte det så är det inte värt det. Bry er om varandra och kompromissa men aldrig så att du känner att du inte får vara dig själv i ert förhållande.  
 

5 kommentarer:

 1. För drygt ett år sedan trodde jag att mitt äktenskap var över, jag var deprimerad för över 6 månader kunde inte göra någonting, min fru flyttade ut med en annan man i en grannstad. jag söker efter hjälp för att vinna hennes kärlek tillbaka, läser jag så mycket bra kommentarpost som Oduduwa Love-spell caster för att återställa äktenskap och få tillbaka förlorad kärlek. 2 dagar efter kontakt med Oduduwa spell caster, kom min fru hem till mig. kärleksspell är effektiv och fungerar perfekt. dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Love-Spell 100% garanterar framgång. att ta tillbaka ex älskare.
  meddelande Oduduwa Whatsapp nummer via; +2348109844548

  SvaraRadera
 2. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor OGODO tog tillbaka min man som skilde sig åt mig i bra 6 månader. Är GABRIELA med namn. Även om munnen är över hela kroppen, kommer det inte vara tillräckligt att tacka doktor OGODO för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig åt mig i 6 månader och har varit i smärtor och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag träffade läkare OGODO som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig exakt när doktor OGODO sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ... Email. Läkare OGODO via ogodomikespells@gmail.com för mer information
  Om du är ute och går igenom något av detta
  problem som anges nedan är han också perfekt
  (1) Vill du ha din ex tillbaka?
  (2) Har du alltid dåliga drömmar?
  (3) Vill du vara befordrad på ditt kontor?
  (4) Vill du att kvinnor / män ska springa efter dig?
  (5) Vill du ha ett barn?
  (6) Vill du vara rik?
  (7) Vill du knyta din man / fru för att vara
  din för alltid?
  (8) Behöver du ekonomiskt stöd?
  (9) Har du blivit scammed och du vill
  återhämta dina förlorade pengar?
  Om du behöver eller vill ha information om kärlek eller
  pengar stavar du kan få det problemet löst
  idag vid stavning av lösningstempel ...
  Hur man har ett lyckligare äktenskap utan att vänta på att din make ska förändras

  SvaraRadera
 3. Jag heter LISA och är från USA, jag vill använda denna möjlighet att tacka min stora Agadaga som verkligen gjorde mitt liv till en trevlig dag idag. Den här stora mannen Dr Agadaga förde min älskvärda man tillbaka till mig, jag hade två underbara barn från min man, för ungefär fyra år sedan har jag och min man varit i ett strid eller det andra tills han äntligen lämnade mig för en ung dam. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin pappa igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, tills jag en dag träffade en bra kompis som också var i en situation som jag men hennes problem var hennes förälskare som hon hade en oönskade graviditet för och han vägrade ta ansvar och dumpade henne. hon berättade för mig att mina var ett litet fall och att jag inte skulle oroa mig alls, så jag frågade henne vad som var lösningen på mitt problem och hon gav mig den här stora manens e-postadress. Jag tvivlade på om den här mannen var lösningen, jag kontaktade den här stora mannen och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde dem alla, han berättade för mig att vänta på bara 72 timmar och att min man kommer att krypa på knäna bara för förlåtelse så gjorde jag troget vad den här stora mannen bad mig göra och säkert efter 72 timmar var han tillbaka till mig igen kontakta Dr Agadaga för hjälp idag på agadagaspiritualhome@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Läs mer på (GREAT MUTABA) på nätet är han en love spell caster som kan returnera ex älskare som lämnade dig...

  SvaraRadera
 5. Hola amigos, mi nombre es Alien Janice de Grecia. Soy nuevo en esto. Realmente no sé muchas cosas trabajando aquí, pero he leído buenos comentarios aquí y también quiero agregar un poco de mi propia experiencia de vida. Esto será útil para muchos de los que estamos aquí buscando respuestas. Solución a los problemas de relación matrimonial y para recuperar el amor perdido. Estoy felizmente casado y vivo con dos hijos que están en relación con mi esposo Anderson o por más de catorce años, él rompió conmigo, hice todo lo posible para recuperarlo, pero todo fue en vano, quería que volviera a enamorarme. Debido al amor que tengo por mi novio, le recé con todo, hice promesas pero él se negó. Le expliqué mi problema de relación a mi amiga colega en la oficina de trabajo y ella me sugirió que prefiriera contactar a un lanzador de hechizos de amor que podría ayudarme a hacer un hechizo de amor para que mi esposo regresara a casa, pero yo soy del tipo que nunca Hechizos de vida, no tuve otra opción. Lo intenté, envié el canal de deletreo y él me dijo que no había problema de que todo saldrá bien antes de tres días, mi ex volverá a mí antes de tres días, el maestro de hechizos Oduduwa lanzó La ortografía en el aire, e hizo todos los demás encantamientos de ortografía en su templo en mi nombre en medio de la noche. Sorprendentemente el segundo día fue alrededor de las 16.00 AM. Recibí una llamada de un número desconocido, mi ex esposo me llamó, me sorprendió tanto que respondí a mi llamada. He aquí que era mi esposo, tuvimos una larga conversación y todo lo que dijo fue que lamentaba todo lo que estaba mal. por su culpa, dijo que quería que volviera a él y que todavía me amaba tanto. Me sentí muy feliz y fui a verlo, así fue como empezamos a vivir juntos y felices hasta hoy. Desde entonces, prometí compartir mi buena noticia sobre el hechizo de amor que funciona perfectamente sin ningún efecto secundario, tengo esta poderosa intención de que alguien que conozco que tenga un problema de relación, ayudaría a esa persona al recomendarle o ella al único corrector ortográfico real y poderoso que me ayudó a resolver mi propio problema matrimonial. correo electrónico: (dr.oduduwaspellcaster@gmail .com) puede comunicarle si necesita ayuda en su relación o en cualquier otro caso.
  as: - love-spell recupera la relación perdida-amor, Lost Love Spells para reunirse con ex, Divorce Spells, Matrimonios, ortografía vinculante
  , Hechizos de desintegración, Promoción de rango en el cargo, Quiere estar embarazada y tener su propio hijo, quiere satisfacer a su amante en la cama, erección fuerte .etc. dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera